Filtreler, kirli suyun yabancı maddelerinden arındırılıp insan sağlığına faydalı maddelerin ise eklenip-ayıklanıp temiz bir şekilde sunulmasını sağlayan arıtma cihazının olmazsa olmaz elemanlarıdır. Bu parçaların her birisinin bir sıralaması, görevi ve ismi vardır. Bunlar aşağıdaki sıralama ile sizlere açıklanmıştır.

Suyun içerisinde bulunan kum,pas, Tortu gibi istenmeyen partiküllerin Temizlenmesi sağlanır.

Suda bulunan klor,koku ve buna bağlı Tat bozukluğu ortadan kaldırılır, Granül halde bulunan aktif karbon Sayesinde klor etkin bir şekilde Absorbe edilir.

İkinci aşamada oluşabilecek klor ve Organik madde sızıntıları tamamen Ortadan kaldırılır.Blok halde bulunan Aktif karbonun filtrasyon özelliği Sayesinde emniyetli bir ön arıtım Sağlanır.

Suyun içerisinde bulunan kalsiyum ve magnezyum kireç olarak bilinir. Bu yapılar membran tarafından tutulur. Ancak gözeneklere yapışan bu yapılar membranı tıkar. Bu nedenle bu yapıların tutunmasını engelleyen silifoz filtre geliştirilmiştir. Böylece membranınız silifoz filtre sayesinde korunarak kireci sudan tamamen uzaklaştırır.

Milimetrenin milyonda birinden Daha küçük gözeneklere sahip olan Membran filtre; kurşun,civa,arsenik Nitrat gibi ağır metaller ile istenmeyen Virüs,bakteri,kreç ve çeşitli Kimyasalların arıtılmasını sağlar.

Kokonat bazlı karbon filtre ile suyun tadı İyileştirilir.gümüş iyonları ilave edilerek Mikroorganizmaların oluşması engellenir.

İleri derecede arıtılmış olan suya Kalsiyum ve magnezyum katkısı Sağlanarak,temiz suyun mineral Yönünden zenginleşmesi Sağlanır.

Kalsiyum, Magnezyum, Sodyum, Potasyum ve diğer hazır birçok doğal maden sularında bulunan mineraller düzgün insan gelişimi ve sağlığı için gereklidir. Mineral Filtre Suyun pH’ını yükseltip suyu Alkalin hale getirir.

Vücuttaki oksijen seviyesini ve kan dolaşımı iyileştirir, Vücudun asidite seviyesini indirir ve vücudun pislik atmasını kolaylaştırır.